Artikelen

Peerby lanceert app voor spullen lenen van je buur

Je kent het wel, je bent net verhuisd naar je nieuwe appartement, penthouse of studentenkamer. De plinten liggen op je te wachten in de logeerkamer, geen Wi-Fi, de muren nog kaal en waar moet je beginnen? Het moge duidelijk zijn, alles begint bij goe.

Gepubliceerd op 11 september 2013

Je kent het wel, je bent net verhuisd naar je nieuwe appartement, penthouse of studentenkamer. De plinten liggen op je te wachten in de logeerkamer, geen Wi-Fi, de muren nog kaal en waar moet je beginnen? Het moge duidelijk zijn, alles begint bij goed gereedschap: je hebt spullen nodig. Maar waarom zou je de boormachine of plintenknipper kopen als je het ook kan lenen? Met de Peerby app op je telefoon kun je op elke plek en op elk moment een oproep doen aan je buren.


Ladder van SannePeerby lanceerde in september 2012 haar website en groeide binnen no time uit naar meer dan 12.000 leden. Vandaag presenteert Peerby haar iPhone app, zodat je op iedere plek en op ieder tijdstip Peerby kunt gebruiken. Plannen voor een Android app zijn in de maak.


Zo werkt de app
Via de app geef je aan waar je naar op zoekt bent en Peerby stuurt een bericht naar mensen in je buurt die ook lid zijn van Peerby. Heb je even een ladder, fiets, beamer, hogedrukreiniger of een discobal nodig? Je krijgt een reactie binnen gemiddeld 30 minuten.


Doe mee, leen je spullen óf plaats een oproep. Download je app. Iedereen winst!


 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •