Artikelen

Op bezoek bij Asscher en Klijnsma

Social Enterprise NL heeft de afgelopen weken constructieve gesprekken gevoerd met minister Asscher en staatssecretaris Klijnsma. Aanleiding voor deze gesprekken is het in mei uitgekomen SER advies sociale ondernemingen.

Gepubliceerd op 15 december 2015

Social Enterprise NL heeft de afgelopen weken constructieve gesprekken gevoerd met minister Asscher en staatssecretaris Klijnsma. Aanleiding voor deze gesprekken is het in mei uitgekomen SER advies Sociale Ondernemingen.

Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Lodewijk Asscher is verantwoordelijk voor de kabinetsreactie op het SER advies, welke nog voor het eind van dit jaar wordt verwacht. De minister toonde zich enthousiast over de bijdrage die sociale ondernemingen aan maatschappelijke uitdagingen leveren.

Met Jetta Klijnsma is gesproken over de rol die sociale ondernemingen kunnen spelen bij het bieden van werk aan mensen met een arbeidsbeperking. Klijnsma is bereid te kijken naar de knelpunten binnen de huidige regelgeving om zo het werk van sociale ondernemingen te vergemakkelijken.

Social Enterprise NL is erg tevreden met de aandacht die de bewindslieden besteden aan sociaal ondernemerschap en kijkt uit naar een positieve kabinetsreactie.

Lees hier het SER advies Sociale Ondernemingen.

trefwoorden:

asscher klijnsma lobby SER szw

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •