Artikelen

Next Level: de pitches op video

Het afsluitende Pitch Event van het Next Level access to finance programma was een groot succes. Maar liefst 6 van de 8 sociaal ondernemers hielden er gesprekken met potentiële financiers aan over. Kijk hier de pitches terug op video.

Gepubliceerd op 10 juli 2018


Op dinsdag 3 juli was het moment daar: het Pitch Event ter afsluiting van Next Level 2018. Next Level is het access to finance programma van Social Enterprise NL waarbij sociaal ondernemers de kans krijgen hun investeringspropositie aan te scherpen.

Dit jaar vond de vierde editie van het programma plaats, mede mogelijk gemaakt door RevelX. In twee maanden tijd werden de 8 sociaal ondernemers klaargestoomd om te pitchen voor impact investeerders. Ze doken in de financiële onderbouwing van hun propositie, ontvingen kritische feedback van experts en voerden oefengesprekken met investeerders. Bovendien leerden ze veel van elkaar. Het resultaat: 8 sociaal ondernemers met een kloppende en overtuigende propositie, waarmee ze in gesprek kunnen met investeerders.

Het Next Level Pitch Event vond dit jaar plaats bij Circl. Om vier uur stroomde dit prachtige circulaire paviljoen op de Zuidas vol met potentiële financiers en werd de middag geopend door Willemijn Verloop. Er volgden 8 sterke en strakke pitches van Makers Unite, De Streekboer, Sharp Sharp, Hotel Con Corazon, Nice Fruitijsjes, Vijana Reloaded, Wasteboards en Instock. Tijdens hun pitch deelden de ondernemers hun groeiambities en bijbehorende investeringspropositie. De investeerders in de zaal stelden scherpe vragen en gaven opbouwende kritiek. Natuurlijk sloten we deze zomerse dag af met een gezellige borrel en de heerlijke fruitijsjes van NICE. Daarbij ontstonden goede gesprekken, passende verbindingen en vervolgafspraken tussen de ondernemers en de financiers.

Heb je het event gemist en ben je benieuwd naar de proposities van de sociaal ondernemers? Bekijk onderstaande video’s van hun pitches:

Makers Unite 
De Streekboer 
Hotel Con Corazon 
NICE Fruitijsjes 
Vijana Reloaded 
Wasteboards 

Wil je in contact gebracht worden met een van de ondernemers? Of wil je op de hoogte gehouden worden over ons volgende Next Level programma? Stuur een mailtje naar maxime@social-enterprise.nl.

trefwoorden:

event investering Level Next Ondernemers pitch propositie sociaal

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •