Artikelen

Lijst Duurzame Jonge 100 wemelt van de sociaal ondernemers

Vanmorgen werd de lijst met de Duurzame Jonge 100 bekend gemaakt, en wat blijkt: het wemelt van de sociaal ondernemers! Daarmee begint de lijst behalve groen ook steeds socialer te worden. Vele jonge ondernemers zijn gestart vanuit de 'dan doen we het ..

Gepubliceerd op 15 november 2013

Vanmorgen werd de lijst met de Duurzame Jonge 100 bekend gemaakt, en wat blijkt: het wemelt van de sociaal ondernemers! Daarmee begint de lijst behalve groen ook steeds socialer te worden. Vele jonge ondernemers zijn gestart vanuit de 'dan doen we het zelf wel'-mentaliteit en runnen inmiddels een business dat maatschappelijke problemen aanpakt. Daarmee creëren ze.. voor #iedereenwinst! 


"Juist jonge mensen weten dat oplossingen die zich staande houden in de markt het verschil kunnen maken." - Willemijn Verloop (jurylid)


next_dj100_kleinIn de lange lijst met jonge duurzame rolmodellen zagen we verschillende van 'onze' social entrepreneurs terug: Ruud Zandvliet van Taxi Electric, Mark Groot Wassink van Roetz-Bikes, Michael van Loenen van YouBeDo, Daan de Leeuw van de Dakdokters, Daan Weddepohl van Peerby, Cas van Kleef van de WakaWaka Foundation, Joni Uhlenback van JO Cadeau, Bibi Bleekemolen van de FairPhone Foundation, Irene Rompa van Dopper en Krispijn van den Dries van BioRomeo 


Ook de rest van de lijst is zéér te moeite waard om te bekijken, kijk maar eens op dj100.nl


 


 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •