Artikelen

Let's get Konnektid - 21 september

Konnektid organiseert op zaterdag 21 september 2013 het project Let’s get Konnektid verspreid over verschillende buurten door Nederland. Amsterdam (Oost/Centrum en De Baarsjes) en Rotterdam (Schiebroek-Zuid en Het Oude Noorden) nemen de uitdaging met.

Gepubliceerd op 24 juli 2013

Konnektid organiseert op zaterdag 21 september 2013 het project Let’s get Konnektid verspreid over verschillende buurten door Nederland. Amsterdam (Oost/Centrum en De Baarsjes) en Rotterdam (Schiebroek-Zuid en Het Oude Noorden) nemen de uitdaging met de buurt aan. En we zijn op zoek naar nog meer buurten!


Konnektid is een jong bedrijf dat een webapplicatie heeft ontwikkeld, die het mogelijk maakt om de kennis en vaardigheden uit jouw buurt beter te benutten. Het idee: elke wijk barst van de talenten en interessante skills, maar niemand weet eigenlijk wat zijn buurman doet. Konnektid zorgt ervoor dat je elkaar wél weet te vinden. Met een simpel zoeksysteem vind je de aanwezige skills in de buurt en maak je snel contact. Wat wil jij leren? Wat wil jij delen? Konnektid verbindt jou met de juiste persoon in de buurt. Ontmoet elkaar bij een kopje koffie en ontdek wat je voor de ander kunt betekenen, of omgekeerd natuurlijk!


Let’s get Konnektid
Hoe leuk delen kan zijn, demonstreert Konnektid op de landelijke Let’s get Konnektid-dag op 21 september 2013. Deze zaterdag staat in het teken van samenwerken. Verschillende organisaties verspreid over Amsterdam en Rotterdam organiseren samen met Konnektid dit deelfestival voor alle buurtbewoners. Ontdek welke verrassende talenten in jouw buurt rondlopen en konnekt! De dag zal o.a. bestaan uit workshops, muziek, dans, een gratis lunch en is vrij toegankelijk voor iedereen.


Wat heb jij je buurtgenoten te bieden?
Voor 21 september is Konnektid nog op zoek naar enthousiaste buurtorganisaties die samen met hen deze dag willen organiseren. Ze komen graag langs om zich voor te stellen en meer te vertellen over deze gevarieerde dag. Geen organisatie, maar toch enthousiast? Neem contact op met Merel Booleman en ontmoet ze bij een kopje koffie. So Let’s get Konnektid!


Voor meer informatie kijk op www.konnektid.com of mail naar merel@konnektid.com

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •