Artikelen

Investeer in 'het Lowlands van de boekenmarkt' van YouBeDo

Bij YouBeDo.com geloven ze in een nieuw economisch systeem dat gebaseerd is op delen. YouBeDo.com is een online boekenwinkel waar de koper een boek aanschaft tegen dezelfde prijs als bij elk andere boekwinkel. Vervolgens kiest de koper een goed doel , ..

Gepubliceerd op 17 februari 2014

Bij YouBeDo.com geloven ze in een nieuw economisch systeem dat gebaseerd is op delen. YouBeDo.com is een online boekenwinkel waar de koper een boek aanschaft tegen dezelfde prijs als bij elk andere boekwinkel. Vervolgens kiest de koper een goed doel , YouBeDo.com maakt vervolgens 10% van het aankoopbedrag over aan het gekozen goede doel. Op deze wijze creëren ze samen met alle boekenkopers een nieuwe geldstroom die terecht komt bij mens, dier en natuur waar het nodig is. 



Het Lowlands van de boekenmarkt 
YouBeDo heeft een plan, om meer bekendheid te generen voor hun social boekenmarkt gaan ze een event organiseren waar goede doelen, consumenten en boeken bij elkaar komen. 'Het Lowlands van de boekenmarkt.' Een event waar 10.000 mensen bij elkaar komen om samen een boost te geven aan deze bijzondere geldstroom die ontstaat door - simpel-  het kopen van boeken. Om dit event te realiseren zijn ze een crowdfundactie gestart om €50.000 te verzamelen. 


Doe mee, investeer!
Geloof jij in het model van YouBeDo en maak je het event graag mede-mogelijk? Dan kun je investeren in het event. Niet alleen goed voor YouBeDo en de boekenmarkt maar ook voor jou: afhankelijk van je investering krijg je naast je rente een bijzonder geschenk. Check het hier


Luister hieronder naar Michael -mede-oprichter YouBeDo- en zijn plannen voor YouBeDo
[youtube width="550" height="400"]https://www.youtube.com/watch?v=RMOi7Eqs1O4#t=33[/youtube]




 


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •