Artikelen

In de spotlights: Urgenda

Heel Nederland vóór 2030 over op duurzame energie: dat is het doel van Marjan Minnesma van Urgenda. Een duurzame energie-transitie is binnen handbereik, maar dan moeten wel zoveel mogelijk mensen meedoen. Want samen maken we het verschil!.

Gepubliceerd op 25 april 2018

"Als we niet stoppen met het vervuilen van onze planeet, zal het niet lang meer duren voordat grote delen van wereld onleefbaar zijn", aldus Marjan Minnesma, directeur van Urgenda. Urgenda is een organisatie die zich inzet voor innovatie en duurzaamheid in Nederland. Zij zetten zoveel mogelijk concrete projecten op om de drempel van een duurzame energie-transitie te verlagen voor bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties en particulieren. Het doel van Urgenda is om vóór 2030 heel Nederland energieneutraal te maken. Marjan Minnesma is ervan overtuigd dat dit gaat lukken. Tenminste, als zoveel mogelijk mensen meedoen, want juist samen maken duurzame toppers het verschil!

 

 

In de serie Purpose People geeft MaatschapWij iedere week een betekenisvolle ondernemer het podium. Meer lezen over MaatschapWij? Dat kan hier.

 
Meer zien? Kijk hier het interview met Ho&Mulder terug.

trefwoorden:

duurzaamheid energie groene transitie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •