Artikelen

In de spotlights: GreenFox Social Return

“Er is niks mooier dan in je werk laten zien dat het anders kan,” aldus Renzo Deurloo. Hij is oprichter van GreenFox en GreenFox Social Return.

Gepubliceerd op 28 augustus 2018

'Er is niks mooier dan in je werk laten zien dat het anders kan', aldus Renzo Deurloo. Hij is oprichter van GreenFox, een betekenisvol bedrijf dat bestaande verlichting op een sociale en duurzame manier energiezuinig maakt. Daarnaast is hij oprichter van GreenFox Social Return, een uitzendbureau dat mensen met een zogenaamde afstand tot de arbeidsmarkt naar andere bedrijven detacheert.

Renzo: 'Veel werkgevers kampen met vooroordelen. Zouden ze het wel kunnen? Hebben ze niet heel veel begeleiding nodig? En komt die rolstoel wel binnen? Wij nemen die twijfels weg door te zeggen: 'No cure, no pay'. Als je niet blij bent met onze specialist, dan betalen wij de rekening. Ik ben er namelijk van overtuigt dat ze het kunnen. Zodra je dat stukje twijfel bij mensen wegneemt zie je dat ze ervoor durven te gaan'. 

Bekijk de video:

 

 

In de serie Purpose People geeft MaatschapWij iedere week een betekenisvolle ondernemer het podium. Meer lezen over MaatschapWij? Dat kan hier.

Meer zien? Kijk hier het interview met Drees Peter van den Bosch van Willem&Drees

trefwoorden:

greenfox portret sociaalondernemen socialreturn spotlights

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •