Artikelen

Impact HUB Amsterdam begonnen aan Westergas-avontuur

De Impact HUB in Amsterdam heeft heel wat te vieren dit jaar: z'n vijfjarig bestaan, een nieuwe naam (voorheen 'de HUB') én een nieuwe plek. Vanaf vandaag huist de Impact HUB in een splinternieuwe ruimte op het Westergas-terrein in Amsterdam Wes.

Gepubliceerd op 6 november 2013

De Impact HUB in Amsterdam heeft heel wat te vieren dit jaar: z'n vijfjarig bestaan, een nieuwe naam (voorheen 'de HUB') én een nieuwe plek. Vanaf vandaag huist de Impact HUB in een splinternieuwe ruimte op het Westergas-terrein in Amsterdam West waar ze nóg meer sociaal ondernemers samen kunnen brengen om zo de sociale impact te vergoten.  


launch_hubDe Impact HUB startte aan de Westerstraat in de Jordaan en bood daar aan veel zzp-ers, flexwerkers, creatieven en innovatieve ondernemers een werkplek en inhoudelijke sessies om elkaar te leren kennen om samen meer impact te kunnen creëren. De HUB is geen Amsterdams verschijnsel maar maakt deel uit van een wereldwijd netwerk van meer dan 7000 leden in 40 verschillende steden.


Join the launch 
Op donderdag 21 november laten ze je graag hun nieuwe honk zien en nodigen je van harte uit om een drankje te drinken op hun nieuwe plek. Zoals ze zelf zeggen "it will be a night to remember". Met hapjes en drankjes, het team van de Impact HUB, 'music that moves' en natuurlijk netwerkactiviteiten. 


Een mooie gelegenheid om meer impact-makers te ontmoeten, je potentiële nieuwe flexwerkplek te bezoeken en te horen waar de Impact HUB allemaal mee bezig is. 


Zorg dat je er bij bent, en meld je aan voor het event. Hier lees je meer en kun je je aanmelden. 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •