Artikelen

Iedereen Winst zomertip #5: TOMS flagship store

Deze zomer kun je door het hele land op bezoek bij social enterprises, van restaurants in de haven van Rotterdam tot koffie op het terras bij een zorgboerderij tot fotografiereizen naar Peru. Hierbij tip #5: TOM's flagship store  In Amsterdam is de .

Gepubliceerd op 7 juli 2014

Deze zomer kun je door het hele land op bezoek bij social enterprises, van restaurants in de haven van Rotterdam tot koffie op het terras bij een zorgboerderij tot fotografiereizen naar Peru. Hierbij tip #5: TOM's flagship store 


In Amsterdam is de allereerste Nederlandse TOMS store geopend, in de Runstraat (negen straatjes) in Amsterdam bevindt zich sinds deze zomer een winkel vol originele TOMS-schoenen en zonnebrillen volgens het One for one-principe. Tevens kun je er een pittstop maken voor een kop TOMS Roasting Co koffie. De koffie is nieuw, maar het One for One idee blijft staan! Met elke kop koffie die je drinkt, kunnen zij hun lokale hulppartners ondersteunen en zorgen ze voor een dag vers drinkwater voor een mens in nood. De winkel is maar liefst 95m2 groot en must see voor bewuste winkelaars. 


Zomerschoenen
In de TOMS shop kun je zéér goed terecht voor al je vakantiebenodigdheden: je kunt er niet alleen terecht voor een kop koffie maar vooral voor sandalen, instappers en zonnebrillen. Van comfortabel tot stijlvol en alles wat daartussen zit.toms3TOMS?
In 2006 ontmoette Blake Mycoskie in een dorp in Argentinië een aantal kinderen dat geen goede schoenen had om hun voeten te beschermen. Om ze te kunnen helpen, kwam hij op een simpel maar revolutionair idee. Hij richtte TOMS Shoes op, een bedrijf dat voor elk paar schoenen dat wordt verkocht een paar nieuwe schoenen schenkt aan een kind in nood. One for One®. In 2011 is het One for One-model uitgebreid met TOMS® Eyewear. Bij de aankoop van elke bril, helpt TOMS® bij het herstellen of verbeteren van het gezichtvermogen van een mens in nood.
Wat begon als een eenvoudig idee, is uitgegroeid tot een krachtig bedrijfsmodel dat zich sterk maakt voor noodzakelijke voorzieningen voor iedereen. We zorgen wereldwijd voor betere gezondheidszorg, onderwijs en economische kansen voor kinderen en de gemeenschap waarin ze leven.


Toms-0604Inmiddels heeft TOMS® al meer dan tien miljoen paar nieuwe schoenen geschonken aan kinderen in nood en geholpen bij het herstel van het gezichtsvermogen van meer dan 150.000 mensen. Het van oorsprong Amerikaanse label opende vorig jaar al een hoofdkantoor in Nederland. Daarnaast heeft het merk  webwinkels in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Engeland.Je vindt TOMS Runstraat 13D, Amsterdam (negen straatjes)  www.toms.com


Zomertip #1 Uit je eigen Stad | Rotterdam
Zomertip #2 Youbedo.com | Online
Zomertip #3 Zorgboerderij de Buytenhof | Rhoon
Zomertip #4 Rederij Kees | Amsterdam 
Zomertip #5 TOMS flagship store | Amsterdam 
Zomertip #6 Fotografiereis Fairmail | India en Peru

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •