Artikelen

Groningse Boxers van Van Hulley veroveren Nederland

Van Hulley geeft aan zo'n 70 overhemden per week een nieuw leven als boxershort. Dat is niet alleen duurzaam maar ook behoorlijk sociaal: de overhemden worden vermaakt door vrouwen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Vaak zijn dat allochtone v..

Gepubliceerd op 11 februari 2014

Van Hulley geeft aan zo'n 70 overhemden per week een nieuw leven als boxershort. Dat is niet alleen duurzaam maar ook behoorlijk sociaal: de overhemden worden vermaakt door vrouwen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Vaak zijn dat allochtone vrouwen die maar moeilijk aan het werk komen. Door hun werkervaring en naai-vaardigheden staan ze een stuk steviger in hun schoenen en stromen bovendien (mochten ze dat willen) beter door naar een andere baan. Alhoewel ze het enorm naar hun zin hebben bij Van Hulley.


Op dinsdag 25 februari was Van Hulley te gast in het RTL4 programma Koffietijd, hierin vertelt Jolijn nog eens precies wat ze doen, waarom en waar die leuke naam 'Van Hulley' vandaan komt. Bekijk de uitzending hier. 


koffietijd_play


Ook RTV Noord ging bij ze langs en maakte deze mooie reportage:


[youtube width="540" height="375"]http://www.youtube.com/watch?v=jdf8LPHxwLE[/youtube]


Wil je meer weten over Van Hulley of heb je een overhemd dat je graag terugziet als boxer? Kijk eens op www.vanhulley.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •