Artikelen

GreenFox neemt ministerie van Infrastructuur & Milieu onder handen

GreenFox is een social enterprise die bestaande tl-armaturen ombouwt tot energiezuinige verlichting. Dat is niet alleen duurzaam (en kostenbesparend), maar óók sociaal: GreenFox werkt namelijk met mensen uit sociale werkvoorzieningen. Maandag 9 .

Gepubliceerd op 5 september 2013

GreenFox is een social enterprise die bestaande tl-armaturen ombouwt tot energiezuinige verlichting. Dat is niet alleen duurzaam (en kostenbesparend), maar óók sociaal: GreenFox werkt namelijk met mensen uit sociale werkvoorzieningen. Maandag 9 september beginnen ze aan een grote opdracht bij het ministerie van Infrastructuur en Milieu.


Samen met 20 medewerkers van de sociale werkvoorziening Haeghe Groep gaan ze de verlichting dusdanig onder handen nemen dat dat het ministerie per jaar 70.000 euro bespaart. Ze vervangen de oude energieslurpende lichtbakken door energiezuinige exemplaren. Daarmee levert de opdracht dus energie én werkgelegenheid op voor een groep mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Iedereen winst!


Eerder nam GreenFox al de RAI in Amsterdam, het gemeentehuis in Breda en Den Haag onder handen. Wil je meer weten over GreenFox, neem dan een kijkje op hun website

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •