Artikelen

Greenfox ambassadeurs van het duurzame licht

Sinds ze met 100 man sterk aan de slag zijn om bestaande tl-verlichting te renoveren tot energiezuinige lichtbakken is duurzame verlichting een toegankelijk ideaal. Door GreenFox kunnen veel ruimtes nu eenvoudig en budgetneutraal worden verlicht. Naast..

Gepubliceerd op 15 mei 2013

Sinds ze met 100 man sterk aan de slag zijn om bestaande tl-verlichting te renoveren tot energiezuinige lichtbakken is duurzame verlichting een toegankelijk ideaal. Door GreenFox kunnen veel ruimtes nu eenvoudig en budgetneutraal worden verlicht. Naast het duurzame én het financiële aspect speelt ook het sociale bij GreenFox een belangrijke rol, het ombouwen van de armaturen wordt gedaan door mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Mensen die normaal gesproken dagelijks in een sociale werkplaats zitten gaan nu als ambassadeurs van het duurzame licht het land in.

Ze namen in 2 jaar tijd alle hallen van de RAI onder handen en zijn sindsdien volop aan de slag om de rest van Nederland duurzaam te verlichten. Het streven is om de grootste leverancier van duurzame verlichting van Nederland te worden. Via ABN AMRO kunnen geïnteresseerde bedrijven een voorfinanciering krijgen, een deel van de bespaarde energiekosten dienen vervolgens aan aflossing. Zo is er geen enkel excuus meer om niet te verduurzamen en kosten te besparen op energie.

Lees hier het artikel over GreenFox in de Volkskrant van 13 mei 2013

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •