Artikelen

Google Nederland meets Kringloopwinkel De Lokatie

Kringloopwinkel De Lokatie is een recyclingbedrijf dat bijdraagt aan de levensduur van spullen, ze biedt ook ervaringsplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De Lokatie heeft een divers assortiment, prettige prijzen en een enorme oml.

Gepubliceerd op 17 juni 2013

Kringloopwinkel De Lokatie is een recyclingbedrijf dat bijdraagt aan de levensduur van spullen, ze biedt ook ervaringsplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De Lokatie heeft een divers assortiment, prettige prijzen en een enorme omloopsnelheid van artikelen. Ga eens langs op te winkelen, deel te nemen aan het Repair Café of het Kringloopatelier. 


In het kader van 'A Google Day of Service' maakte een groepje Googlers kennis met Ewout de bedrijfsleider, Reinier de technicien en David van de sorteerafdeling. Bekijk het hier: 


[youtube width="600" height="400"]http://www.youtube.com/watch?v=5Nu8r722CTA&list=PL5QvalyxpeOoy77U1QvI-3zez7-P_UEfk[/youtube]


De ‘Google Day of Service’ is een dag dat het personeel van Google Nederland zich inzet voor een sociaal doel, deze keer gaven ze een boost aan de campagne Iedereen Winst. Alle filmpjes vind je op ons YouTube-kanaal.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •