Artikelen

Google Nederland meets Chairmen at Work

The Chairmen at Work biedt visueel beperkte mensen een platform om te kunnen doen waar ze energie en voldoening uit halen; het geven van stoelmassages. Onder het mom “wij de lobby, zij de hobby” verzorgen zij de tewerkstelling van onze enthousia.

Gepubliceerd op 16 juni 2013

The Chairmen at Work biedt visueel beperkte mensen een platform om te kunnen doen waar ze energie en voldoening uit halen; het geven van stoelmassages. Onder het mom “wij de lobby, zij de hobby” verzorgen zij de tewerkstelling van onze enthousiaste en getalenteerde medewerkers binnen het bedrijfsleven, en geven ze kans om hun talenten te laten zien aan hardwerkende medewerkers van organisaties.


In het kader van 'A Google Day of Service' maakte een groepje een videoportret van masseur Jan. Bekijk het hier:


[youtube width="600" height="400"]http://www.youtube.com/watch?v=Oh0vYo6hqnM&feature=c4-overview-vl&list=PL5QvalyxpeOoy77U1QvI-3zez7-P_UEfk[/youtube]


De ‘Google Day of Service’ is een dag dat het personeel van Google Nederland zich inzet voor een sociaal doel, deze keer gaven ze een boost aan de campagne Iedereen Winst. Alle filmpjes vind je op ons YouTube-kanaal.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •