Artikelen

Finale Cordaid Social AdVenture competitie

De Cordaid Social AdVenture finalisten zijn bekend! De pre-jury heeft een selectie gemaakt van de acht meest veelbelovende plannen. Deze deelnemers mogen pitchen in de Caballero Fabriek tijdens het Social AdVenture event op 11 december. Aan de hand van..

Gepubliceerd op 8 december 2014

De Cordaid Social AdVenture finalisten zijn bekend! De pre-jury heeft een selectie gemaakt van de acht meest veelbelovende plannen. Deze deelnemers mogen pitchen in de Caballero Fabriek tijdens het Social AdVenture event op 11 december. Aan de hand van hun pitch maken zij kans op de titel Start-Up Star, Scale-Up Star of Publiekswinnaar. 

Maar liefst 69 sociaal ondernemers en particuliere initiatieven hebben hun plan gedeeld op www.cordaidsocialadventure.nl. Tot aan 15 november konden plannen ingediend worden. De finalisten zijn ingedeeld in twee groepen: initiatieven die meedingen voor de titel Start-Up star en initiatieven die kans maken op de titel Scale-Up Star.

Allemaal te zien op 11 december! 
Wil jij meer weten over de finalisten? Op 11 december pitchen zij tijdens het Cordaid Social AdVenture event. Laat je inspireren door deze ondernemende wereldverbeteraars en beslis mee wie de publieksprijs verdient!

Naast de initiatieven zijn er verschillende sprekers uit de social enterprise-wereld: Bas van Abel (Fairphone), Chantal Heutink (I Care Pads), Sjors Boelaars (Moyee Coffee) en vele anderen. Willemijn Verloop (Social Enterprise NL) maakt deel uit van de jury tijdens dit event. Bekijk het programma

 Meer info & kaarten bestellen >

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •