Artikelen

Fietsen à la carte nu ook op Bol.com

Als eerste fietsenmerk zijn de stadsfietsen van Tulpfietsen vanaf vandaag ook verkrijgbaar via bol.com. In de recent geopende vrijetijdswinkel van Bol.com zijn nu, naast fietsaccessoires, 10 verschillende Tulpfiets-modellen te krijgen. .

Gepubliceerd op 16 september 2013

Als eerste fietsenmerk zijn de stadsfietsen van Tulpfietsen vanaf vandaag ook verkrijgbaar via bol.com. In de recent geopende vrijetijdswinkel van Bol.com zijn nu, naast fietsaccessoires, 10 verschillende Tulpfiets-modellen te krijgen. 


‘Als volledig online fietsenmerk, haken ze in op de trend van online winkelen door, naast verkoop van onze fietsen via www.tulpfietsen.nl, de distributie uit te breiden met toonaangevende online partners. Zo zijn de fietsen sinds mei 2013 ook te verkrijgen via Wehkamp.nl. Vandaag is daar bol.com bijgekomen waardoor de twee grootste online warenhuizen van Nederland nu hoge kwaliteit stadsfietsen kunnen leveren’, legt Frank Klemann, directeur van Tulpfietsen, uit.


À la carte fietsen 
Het in 2010 opgerichte Tulpfietsen is het eerste fietsenmerk waarbij klanten online hun eigen fiets kunnen samenstellen om hem vervolgens aan huis afgeleverd te krijgen. Na het kiezen van het model, de maat en de kleur heeft de klant een scala aan mogelijkheden om de fiets mee uit te rusten. Wel of geen houten krat voorop de fiets, handrem of terugtraprem, een leren of kunststof zadel, wel of geen versnellingen.


 "We zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar voor onze klanten. En doordat we minder kosten hebben dan gewone fietsenwinkels en direct leveren vanuit onze eigen fabriek in Maastricht kunnen we topkwaliteit leveren voor een internetprijs." Frank Klemann


Sociaal 
Bij Tulpfietsen vinden ze het belangrijk bij te dragen aan een betere wereld. Daarom steunen ze het 1WE Riksjaproject van 1We - Een Wereld Idee, de ontwikkelingsorganisatie nieuwe stijl. Met een concrete tool als een fietstaxi geeft 1We kansarme mensen in Bangladesh via een microkrediet de kans op een beter leven. Binnen 2 jaar betaalt de riksjarijder de helft van de aanschafwaarde terug en is hij eigenaar van de riksja. Voor elke verkochte Tulpfiets doneren wij € 2,- aan het 1We Riksja project. Iedereen winst dus! 


Ben je benieuwd naar Tulpfietsen? Kijk eens op hun website

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •