Artikelen

Fiets op 5 juni mee met de Startup Tour XXL Social Enterprise

De huidige economische situatie vraagt om een andere manier van kijken. Verandering gaat sneller door uitwisseling van kennis tussen gevestigde bedrijven en innovatieve startups. Met de sharing cultuur uit Silicon Valley in het achterhoofd, geeft de ge..

Gepubliceerd op 28 mei 2014

De huidige economische situatie vraagt om een andere manier van kijken. Verandering gaat sneller door uitwisseling van kennis tussen gevestigde bedrijven en innovatieve startups. Met de sharing cultuur uit Silicon Valley in het achterhoofd, geeft de gehele Amsterdamse startup community nu inzichten in hun wereld. Na de succesvolle editie van vorig jaar en met enthousiasme vanuit de startup community organiseren Professional Rebel en Professional Passionates op 5 juni a.s. voor het tweede jaar een Startup Tour.


Fiets mee!
Fiets onder begeleiding van een van de tourguides (waaronder Nina Koopman van Social Enterprise NL) vanuit de Amsterdamse Startup Community samen met ongeveer 15 deelnemers mee langs drie innovatieve startups waaronder KISS&TELL, Konnektid, The Next Closet en Bre. Bij elke startup leer je van de verhalen van de oprichters en kan jij de oprichter alles vragen over ondernemerschap en zijn bedrijf. Ontdek nieuwe concepten en leer meer over hoe jij zelf een bedrijf kan starten.


Nederland als ondernemersland
De game-changing startups delen hun kennis en kunde om zo Nederland als ondernemersland opnieuw op de kaart te zetten. Naast de fietstocht langs de startups, zal de Startup Tour XXL dit jaar dit jaar daarom ook ingaan op de huidige staat van de Nederlandse startups in vergelijking met de rest van de wereld. Sprekers volgen snel.


Tijdens de tour komen vier verschillende thema's aan bod komen, met elk een eigen media partner: Tech gekoppeld aan Bright, food gekoppeld aan Elle Eten, lifestyle gekoppeld aan Red Magazine en creative aan PUP Magazine. Sponsors uit het bedrijfsleven zijn onder andere Rabobank Amsterdam en D.E. Master Blenders. 


Inschrijven?
Deelname regular is 100 euro, deelname stichting / ZZP’er 75 euro, tandem 175 euro. Geef je op via de website: http://www.startuptourxxl.com/

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •