Artikelen

Er komen nieuwe Fairphones aan!

Goed nieuws voor al die mensen die te laat waren voor de eerste Fairphone, er komt een tweede batch aan! In de afgelopen 4 maanden hebben maar liefst 40.000 mensen aangegeven voor een Fairphone uit de tweede lichting in aanmerking te willen komen en me..

Gepubliceerd op 27 maart 2014

Goed nieuws voor al die mensen die te laat waren voor de eerste Fairphone, er komt een tweede batch aan! In de afgelopen 4 maanden hebben maar liefst 40.000 mensen aangegeven voor een Fairphone uit de tweede lichting in aanmerking te willen komen en met dat gegeven zijn ze op het hoofdkantoor weer als een speer aan de slag gegaan. De eerlijke smartphones fairphone_telefoonkunnen naar verwachting in mei geproduceerd en in de zomer bij je worden bezorgd, tot die tijd wil Fairphone inventariseren hoe serieus de potentiële kopers zijn. Heb jij interesse in deze eerlijke telefoon waar al vele duizenden enthousiast over zijn? Dan horen ze dat graag van je! 


Naast deze tweede lichting (op een update na) identieke Fairphones wordt er gewerkt aan een nieuw model dat in 2015 wordt verwacht en waar je je vanaf begin mei voor kunt voor-aanmelden. Degenen die zo lang niet kunnen wachten kunnen zich hier melden voor de de lichting van dit jaar.


Meer winst dan alleen een telefoon
Met het kopen van een Fairphone koop je niet alleen een zo eerlijk mogelijk geproduceerde smartphone maar draag je tevens bij aan projecten die Fairphone heeft opgezet in Congo waaronder die van het implementeren van fairtrade goudwinning en het uitrollen van een welzijnsorganisatie die toeziet op de arbeidsomstandigheden van productiemedewerkers. Fairphone is bezig met tal van projecten die het waard zijn om eens een kijkje te nemen. 


Hoe zit het ook alweer?
Bekijk hier het filmpje over het 
[youtube width="600" height="400"]http://www.youtube.com/watch?v=tcPaqEHdsLI&feature=share&list=PL5QvalyxpeOq6iuG3KUKA2OoP1kx3ixNb&index=17[/youtube]

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •