Artikelen

Doe mee met Social Enterprise NL '50 stemmen' project

Geïnspireerd op het 50 Voices project van het Guardian Social Enterprise Network willen we hier een eigen actie starten. Maar dan net even anders. Wij willen niet alleen maar de stemmen verwoorden van bekende opiniemakers uit het .

Gepubliceerd op 5 december 2013

Geïnspireerd op het 50 Voices project van het Guardian Social Enterprise Network willen we hier een eigen actie starten. Maar dan net even anders. Wij willen niet alleen maar de stemmen verwoorden van bekende opiniemakers uit het social enterprise veld. Nee, wij willen jouw stem horen!


Ons doel: meer erkenning en herkenning voor social enterprises in Nederland en voor de maatschappelijke impact die zij hebben. Vertel ons wat sociaal ondernemen voor jou betekent. Wat is volgens jou de potentie van sociale ondernemingen, waarom inspireert de beweging van social enterprises je?


spreekballonPTSANSJouw stem
Social enterprises ondernemen om de wereld te verbeteren en creëren voor iedereen winst. Zo zien wij het. Wat zegt jouw stem? Laat van je horen. Graag beknopt, in maximaal 250 woorden. Stuur jouw ‘stem’ naar: info@social-enterprise.nl ovv ’50 Stemmen’. Blaas ons omver met jouw visie en we plaatsen je stuk als gastblog op onze website of Facebookpagina! Of creëer je eigen tegelwijsheid en formuleer een inspirerende quote waarin je aangeeft wat sociaal ondernemerschap kan bijdragen aan de wereld.


Nog minder woorden nodig? Dan zien we graag een sterke visie over social enterprises tegemoet verwoord in tweet-stijl, dus in maximaal 140 tekens. Gebruik #stemsocent
Inspiratie nodig? Check de Twitter hashtag #50voicesSocEnt.


Actie loopt t/m 5 januari
Hoe meer mensen er meedoen met de actie, des te hoger het bereik. Zo bouwen we met elkaar aan een sterke social enterprise sector in Nederland. De actie loopt t/m 5 januari 2014.


Jouw podium
De 50 meest rake en bijzondere reacties delen we met onze vrienden en volgers op Facebook en Twitter of presenteren we in het nieuwe jaar aan de wereld via een gastblog op onze campagnewebsite www.iedereenwinst.com! 


Bekijk hieronder de voorbeelden van onze Westerburen en laat je stem horen!
50voices2 


 


 


 


 


 


 


 


 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •