Artikelen

'Delen is vermenigvuldigen', 11 oktober Deeldag in Nijmegen

Op 11 oktober vindt in het kader de Sharing Week de Nijmeegse Deeldag plaats. Want: Delen is vermenigvuldigen. Op deze dag kan er kennis worden gemaakt met de deeleconomie, zodat iedereen kan ondervinden wat dit kan betekenen. Wat is delen, hoe kun je ..

Gepubliceerd op 6 oktober 2014

Op 11 oktober vindt in het kader de Sharing Week de Nijmeegse Deeldag plaats. Want: Delen is vermenigvuldigen. Op deze dag kan er kennis worden gemaakt met de deeleconomie, zodat iedereen kan ondervinden wat dit kan betekenen. Wat is delen, hoe kun je delen en hoe kan het voor jou of je bedrijf werken? Michael van Loenen van social enterprise YouBeDo. zal het publiek meenemen in de wereld van crowdfunding. Daarnaast zijn er lezingen van o.a. Marieke Hart, oprichtster van succesvol deelplatform Thuisafgehaald


deelstad_2's Middags is er een gratis lunch die door de thuiskoks van thuisafgehaald en topkoks van de Nieuwe Winkel en het Savarijn zal worden klaargemaakt. Met alleen maar ingrediënten uit de omgeving van Nijmegen. Lekker lokaal. Bekijk hier het hele programma van de Nijmeegse Deeldag.


Bekijk hier wat er in andere steden wordt gedaan aan de Sharing Week. 


Wat? Nijmegen Deeldag 
Wanneer? zaterdag 11 oktober, 9.30-18.00 uur
Waar? DroomVilla Lux, Oranjesingel 42 Nijmegen
Hoeveel? Toegang is gratis. 


 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •