Artikelen

Business Model Challenge social start-ups van start

Impact Hub organiseert de Business Model Challenge #7: (re)design jouw business model en oriënteer je op circulaire economie Sta je nog in de beginfase van jouw project, of zit je al in de startup fase? Maak je klaar om jouw impact concept te ..

Gepubliceerd op 20 februari 2015

Impact Hub organiseert de Business Model Challenge #7: (re)design jouw business model en oriënteer je op circulaire economie

Sta je nog in de beginfase van jouw project, of zit je al in de startup fase? Maak je klaar om jouw impact concept te testen! De challenge van Impact Hub Amsterdam maakt je in 3 maanden startklaar met een goed business model voor jouw impactgedreven onderneming. Deze editie geeft net dat beetje extra met het thema 'circulaire economie'. (her)Ontwerp je business model en krijg duidelijk inzicht in je volledige waarde netwerk. 1+1=3!

Ontdek nieuwe bronnen
Wanneer je goed leert kijken ligt er een schat van nieuwe bronnen, grondstoffen en hulpmiddelen in je huidige waardeketen. Door productie- en consumptieketens naar een circulair model te ontwerpen, tap je al snel deze nieuwe bronnen van waarde aan. In de aankomende editie #7 nodigt de hub iedereen met een impact idee, ondernemers en intrapreneurs uit om hun business model te (her)ontwerpen. Doel is  om uiteindelijk minder afhankelijk te worden van eindige hulpbronnen.

Werk met experts
Word je geselecteerd als deelnemer voor de Business Model Challenge dan werk je samen met experts variërend van JAN Accountants tot Social Enterprise NL en Circle Economy. Experts die jouw voorzien in de juiste middelen om je onderneming een boost te geven.

Zo werkt het
Impact Hub Amsterdam nodigt je uit om jouw onderneming klaar te maken in 3 maanden. Je ontwerp, test en valideert, discussieert en leert van andere deelnemers en experts in 5 intense trainingsdagen en drie losse masterclasses. Aan het einde van de challenge sta je met een gevalideerd, werkbaar ondernemersmodel. Wordt jij geselecteerd als het beste idee met het beste business model tijdens het pitch event op de slotdag? Dan win je ook nog eens 5000,- ! Het is een win-win voor alle deelnemers!

Bonus
De Business Model Challenge is inclusief een 3 maanden Membership bij de Impact Hub Amsterdam. Dit geeft je direct toegang tot een netwerk met meer dan 200 lokale sociale ondernemers, 4000 zakenrelaties en meer dan 16000 internationale startups, experts, coaches, thought leaders en vrienden die klaar staan om jouw onderneming verder te helpen.

Aanmelden voor 15 maart | Is jouw sociale onderneming de moeite waard? Test het en schrijf je vandaag in voor jouw gratis intake gesprek.

Meer info & aanmelden? Klik hier en kom op 27 februari naar de BMC Q&A Drinks

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •