Artikelen

BookDifferent, boek een hotel voor een betere wereld

Iedereen die weleens een hotelletje boekt via Booking.com moeten wij dringend van iets heel bijzonders op de hoogte brengen. BookDifferent is het sociale zusje van deze grote boekingssite, ze hebben hetzelfde aanbod, een goede service voor milieubewust..

Gepubliceerd op 5 december 2013

Iedereen die weleens een hotelletje boekt via Booking.com moeten wij dringend van iets heel bijzonders op de hoogte brengen. BookDifferent is het sociale zusje van deze grote boekingssite, ze hebben hetzelfde aanbod, een goede service voor milieubewuste reizigers én de helft van de winst gaat ook nog eens naar het goede doel. 


Hoe zit dat?
Op het hele internet worden je reizen aangeboden, liefst zo ver mogelijk. Maar reizen en duurzaamheid gaan in de meeste gevallen slecht samen. Bookdifferent maakt het mogelijk om een hotel boeken én leuk en makkelijk te houden én duurzaam te maken. Ze hebben hetzelfde aanbod als Booking.com maar werken met een aantal ecolabels, daardoor wordt je als reiziger 'groen reizen' hapklaar aangeboden. Zo kun je dus kiezen tussen 415.691 hotels, waarvan er 4.724 een ecolabel hebben. 


bookdifferent_veniceBookDifferent wijst je de weg
Eenmaal in je (eco-)hotel wil je natuurlijk je reisbestemming gaan verkennen. BookDifferent helpt je daarbij door voor verschillende plaatsen tips te geven voor de leukste  adressen in de buurt. Ga je naar Venetie? Dan heeft een local speciaal voor BookDifferent een kort reisadvies voor je klaar. Zo kun je gelijk op pad. 


En de winst?
De marges op hotelkamers zijn groot, en de bedragen belanden vroeg of laat in iemands zak. Dat kan anders, dacht BookDifferent, en ze bereikten een overeenkomst met Bookings.com. Zodanig dat de helft van hun winst naar het goede doel gaat. 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •