Artikelen

Amsterdammers lossen 7 ton eerlijke cacao voor Chocolatemakers

Na een bezoek van de douane kon gistermiddag zeilschip de Tres Hombres -met 7 ton cacao aan boord- worden gelost in de haven van Amsterdam. Chocolatemakers Enver & Rodney hadden iedereen uitgenodigd te helpen het schip CO2-neutraal te komen lossen...

Gepubliceerd op 7 juni 2013

Na een bezoek van de douane kon gistermiddag zeilschip de Tres Hombres -met 7 ton cacao aan boord- worden gelost in de haven van Amsterdam. Chocolatemakers Enver & Rodney hadden iedereen uitgenodigd te helpen het schip CO2-neutraal te komen lossen. Het 32 meter lage schip met fairtrade vracht uit de Dominicaanse Republiek  is op kracht van de wind in Amsterdam aangekomen. De repen zijn dus zo duurzaam mogelijk ingekocht, verscheept én gemaakt.

Ook de pers bestede aandacht aan de bijzondere vracht, bekijk hier de uitzending van RTV-NH over het wel en wee aan boord en lees hier het artikel in het Noordhollands Dagblad van 7 juni.

cm_square_200De Chocolatemakers hebben vanaf juni hun vierde reep in het assortiment. Naast de Gorillabar 37% (melk), de Gorillabar 68% (puur) en de Tres Hombres 40% (met zeezout) hebben ze er vanaf dan weer een nieuwe reep bij, de Tres Hombres 75% (met cacao nibs).

Wanneer je nu de vier verschillende repen bestelt krijg je er vier voor de prijs van twee. Sluit hier je winstdeal!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •