Artikelen

50 stemmen: Ruud Zandvliet over sociaal ondernemerschap

In het 50 stemmen-project laten we jóu aan het woord over sociaal ondernemer- schap en geven we je een podium om te vertellen wat sociaal ondernemerschap voor jou betekent. #14: Ruud Zandvliet (Oprichter Taxi Electric) Sociaal ondernemen is je gezon.

Gepubliceerd op 28 mei 2014

In het 50 stemmen-project laten we jóu aan het woord over sociaal ondernemer- schap en geven we je een podium om te vertellen wat sociaal ondernemerschap voor jou betekent. #14: Ruud Zandvliet (Oprichter Taxi Electric)


Sociaal ondernemen is je gezond verstand gebruiken.


ruudzandvlietBij Taxi Electric hebben we een eenvoudige droom. Een wereld in balans waarin iedereen een eerlijke kans heeft op een gelukkig en betekenisvol leven. Voor ons betekent sociaal ondernemerschap, ondernemen met deze gedachte in het achterhoofd. Niet vervuilen, een bijdrage leveren aan de maatschappij en onderweg een leuke boterham verdienen. Zo dragen wij bij aan een wereld balans en doen we werk waar we trots op kunnen zijn. Volgens mij willen we dit allemaal. Sociaal ondernemen is eigenlijk gewoon je gezond verstand gebruiken.


Wil je meer weten over Taxi Electric? Lees het artikel dat we over deze social enterprise schreven of bekijk de website


[caption id="" align="alignnone" width="210"]deel_jouw_visie2 Lees alle stemmen[/caption]

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •