Artikelen

50 stemmen: Otto Reuchlin over sociaal ondernemerschap

In het 50 stemmen-project laten we jóu aan het woord over sociaal ondernemer- schap en geven we je een podium om te vertellen wat sociaal ondernemerschap voor jou betekent. #6: Otto Reuchlin van PeerAdministratie Het begrip 'sociaal ondernemen' is e.

Gepubliceerd op 13 februari 2014

In het 50 stemmen-project laten we jóu aan het woord over sociaal ondernemer- schap en geven we je een podium om te vertellen wat sociaal ondernemerschap voor jou betekent. #6: Otto Reuchlin van PeerAdministratie


Het begrip 'sociaal ondernemen' is een pleonasme. Sociale doelstellingen zouden vanzelfsprekend moeten zijn voor iedere ondernemer. Ons streven is onszelf overbodig te maken. Of eigenlijk: het goede voorbeeld te geven en uiteindelijk net zo gewoon en bijzonder te zijn als alle gewone bedrijven.


PeerAdministratie is concurrerend omdat we topkwaliteit leveren waar het gaat om boekhouden en advies. Daarbij zijn onze werknemers mensen die in verband met een psychische aandoening minder makkelijk aan het werk komen. Maar waarom wij nodig zijn? Vroeger vond je het normaal als ondernemer om een paar mensen in dienst te hebben die niet zo heel makkelijk in het ideaalplaatje passen. Dat moet weer normaal worden. Of eigenlijk: dat ideaalplaatje is niet normaal.


Meer weten over PeerAdministratie? Klik hier


deel_jouw_visie2


 


 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •