Artikelen

€5 korting op handgemaakte en fairtrade sjaals van Counting Flowers

Counting Flowers is een webshop met een waanzinnige collectie -allemaal handgemaakte- sjaals. Iedere sjaal van Counting Flowers is met de hand gemaakt door getalenteerde wevers in ontwikkelingslanden.  Door de webshop met allemaal unieke, handg.

Gepubliceerd op 12 januari 2014

Counting Flowers is een webshop met een waanzinnige collectie -allemaal handgemaakte- sjaals. Iedere sjaal van Counting Flowers is met de hand gemaakt door getalenteerde wevers in ontwikkelingslanden. 


Door de webshop met allemaal unieke, handgemaakte sjaals biedt Counting Flowers een markt aan kleinschalige creatieve producenten die leven in een kansarme omgeving in landen als Afghanistan, Bolivia, Cambodja, Ethiopië, Haïti, India, Laos,  Madagaskar, Myanmar, Nepal, Oeganda, Pakistan, Peru, Thailand en Zuid-Afrika.  


 386_laos_zijden_sjaal_groot_oker“In sommige dorpen waar nog traditionele familie- banden gelden, brengen we echt iets teweeg. Omdat de vrouwen ineens meer geld verdienen met hun weefwerk, besluiten de mannen het eten te koken." 
Elike van Sluis - oprichter Counting Flowers 


En de winst? Die gaat naar onderwijsprojecten voor kansarme meisjes in de landen waar de sjaals vandaan komen. Iedereen winst!


Wil je meer weten over Counting Flowers? Lees dan hier het artikel dat we eerder over deze social enterprise publiceerden. 


De Deal
Met deze winstdeal krijg je € 5 korting op alle sjaals uit de collectie. 


Hoe maak je gebruik van de winstdeal?


Simpel.
1. Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden voor de winstdeal
2. Check de winstdeal-bevestiging in je inbox, daarin vind je de promotiecode
3. Ga naar de webshop van Counting Flowers en klik jouw favoriet naar je 'winkelmand', vul op de bestelpagina de promotiecode in, in het daartoe bestemde veld
4. De deal is rond! 


Voorwaarden
* Deze winstdeal is geldig van 13 t/m 26 januari 2014
* De winstdeal geldt alleen voor bestellingen binnen Nederland

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •