Artikelen

12 april: Proef-rit MyWheels langs thuiskoks Thuisafgehaald

Liefhebbers van lekker, gezond en betaalbaar eten kunnen zich op zaterdag 12 april laten rijden langs lekkere adresjes in de buurt. Deze Proef-rit wordt voor het eerst gehouden in de Bollenstreek: op het programma staan een proeverij van gerechten van ..

Gepubliceerd op 28 maart 2014

Liefhebbers van lekker, gezond en betaalbaar eten kunnen zich op zaterdag 12 april laten rijden langs lekkere adresjes in de buurt. Deze Proef-rit wordt voor het eerst gehouden in de Bollenstreek: op het programma staan een proeverij van gerechten van Thuisafgehaald.nl, en een proefrit in de deelauto van MyWheels.nl.


Deelnemers aan de Proef-rit komen eten bij twee thuiskoks van Thuisafgehaald.nl. Een heerlijke soep en een ander voorgerechtje worden geserveerd in Katwijk aan Zee, het hoofdgerecht en een toetje volgen in Sassenheim. Tijdens deze Proef-rit komen deelnemers meer te weten over Thuisafgehaald.nl en MyWheels.nl, twee zogenoemde Social Enterprises.  De ritten tussen Sassenheim en Katwijk zijn gratis: er kan worden meegereden in een deelauto van MyWheels.nl. Rijden met eigen vervoer is uiteraard ook mogelijk.


Ook meedoen aan de Proef-rit?
De Proef-rit wordt gehouden op zaterdag 12 april tussen 17.00 en 20.30 uur. Voor het eten (4 gangen) betalen deelnemers 12,50 euro, het meerijden met de deelauto kost niets. Iemand meenemen mag natuurlijk! Stuur een mail naar proefrit@ziggo.nl, deelnemers ontvangen daarna alle gegevens over de Proef-rit. Of bel 06-1901 5077 (Natalie) of 06-2158 7071 (Eveline).MW-2 nwOver social enterprises Thuisafgehaald & Mywheels
Thuisafgehaald maakt het mogelijk om je kookkunsten te delen met mensen bij jou in de buurt. Of je nu culinaire hoogstandjes maakt, of macaroni met kaas.. op Thuisafgehaald.nl kun je je maaltijd delen met je buren. Geen zin om te koken? Kijk op de site wat er aangeboden wordt en je hebt zo iets lekkers op je bord. Ga ook op culinaire ontdekkingstocht in je eigen buurt! Deel, proef en geniet!

Mywheels
brengt buurtgenoten juist bij elkaar met het verhuren van auto's aan elkaar. 
Huur een auto in de buurt of verhuur je eigen auto via MyWheels.nl. Vind de ideale deelauto voor elke rit bij MyWheels autodelen: een busje voor een verhuizing, een cabrio voor een zomerse rit of een gezinsauto voor een weekendje weg. MyWheels zorgt ervoor dat alles goed geregeld is en je verzekerd op weg kunt. Je auto verhuren kan ook. Het is jouw auto, dus je kunt zelf de prijs en beschikbaarheid bepalen. Via MyWheels is jouw auto zichtbaar voor duizenden leden die graag een auto willen gebruiken. Zij zorgen ervoor dat je auto all-risk verzekerd is tijdens de rit.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •