Evenementen

Workshop: versterk je sales & acquisitie skills

Een goed product verkoopt zichzelf, toch? Helaas blijkt dit in de praktijk niet altijd zo te werken. Deze workshop richt zich op sociaal ondernemers die hun klantbereik willen vergroten.

Gepubliceerd op 29 januari 2019

011_social enterprise leden en beweging ZLR.jpg

Een goed product verkoopt zichzelf, toch? Helaas blijkt dit in de praktijk niet altijd zo te werken. Dat je tijd en energie in sales & acquisitie moet steken is evident, maar hoe bepaal je hoeveel tijd? Hoe zorg je ervoor dat je klant een langdurige relatie met je aangaat? En hoe kun je het salesproces versnellen? Met deze en andere vragen gaan we in de workshop Sales & Acquisitie aan de slag.

Want, hoe kun je nu effectieve sales doen met relatief lage marketing budgetten of een tekort aan sales capaciteit? Precies hierom wordt het vinden van klanten als obstakel van groei gezien. Het werven van klanten kost veel tijd en levert niet altijd het gewenste resultaat op. Tijdens deze workshop ga je aan de slag met je skills die je helpen om met je oprechte verhaal klanten te vinden. We gaan langs alle facetten van sales, commercie en klantcontact die voor jou van belang zijn om succesvol te ondernemen.

Aan het eind van de workshop:

 • -Heb je inzicht in hoe je een salesproces kunt versnellen en hoe je tot de deal komt
   
 • -Heb je geoefend en ben je gekomen tot een goede sales pitch waarmee jij je potentiele klanten kunt overtuigen
   
 • -Weet je wat een sales funnel is en wat je hiermee moet
   
 • -Weet je hoe je een pilot kunt ombouwen tot een structurele samenwerking
   
 • -Weet je wat te doen als je klant je te duur vindt
   
 • -Kom je erachter hoe je sales & acquisitie leuk maakt!
 •  
 • Wil jij jouw sales en acquisitie skills verbeteren? Meld je dan aan voor de workshop Sales & Acquisitie van 29 januari 2019.

 

Praktisch:
Wanneer? 29 januari van 09:30 (inloop 09:15)-17:00 uur
Waar? Keizersgracht 264, 1016 EV, Amsterdam
Kosten? €120 euro exclusief btw.
Aanmelden? Kan hier

 

Over de trainer Jochum Jarigsma, UvA-economie, is spreker en trainer op het gebied van netwerken, acquisitie, sales en ondernemerschap en is internationaal actief als businesscoach. Hij is o.a. verbonden aan het Amsterdam Center for Entrepreneurship (ACE), Yes!Delft, Utrecht Inc en verschillende hogescholen.

 

 

trefwoorden:

Acquisitie binden en klanten ondernemen Sales sociaal werven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief