Evenementen

Workshop: Positionering

Een sterk en authentiek merk draagt bij aan het succes van jouw onderneming. Maar hoe vertaal je het unieke van jouw onderneming in relevante en geloofwaardige communicatie? Meld je aan voor de workshop Positionering! .

Gepubliceerd op 15 mei 2018

Een sterk en authentiek merk draagt bij aan het succes van jouw onderneming. Consumenten en bedrijven zijn steeds meer op zoek naar betekenis en oprechtheid van de merken die zij kiezen. Voor social entrepreneurs liggen hier volop kansen. Maar hoe vertaal je het unieke van jouw onderneming in relevante en geloofwaardige communicatie? Wil je meer weten over hoe je jezelf optimaal kunt positioneren? De do’s en dont’s leren aan de hand van concrete voorbeelden en inspirerende cases? Meld je dan aan! 

De positionering van jouw onderneming
Tijdens deze bijeenkomst ga je met behulp van een aantal praktische tools aan de slag met het aanscherpen of ontwikkelen van de positionering van jouw onderneming. Dit betekent dat je aan het eind van deze bijeenkomst weet:

  • hoe je jezelf in de markt wilt zetten;
  • hoe je de juiste doelgroep kunt bereiken;
  • wat jij wilt vertellen over jouw idealen;
  • hoe jij je kunt onderscheiden van je concurrenten of partijen die hetzelfde claimen. 


Er zijn maximaal 12 plekken beschikbaar voor deze workshops (aanmeldingen op volgorde van binnenkomst) zodat er ook voldoende ruimte is om in te gaan op individuele vragen.

Praktische info
Wat?
Workshop Positionering
Wanneer? 15 mei 2018, 13.00 – 17.00 uur.
Waar? Bollenhofsestraat 138A, Utrecht
Kosten? €35 excl. btw per persoon
Inschrijven? Stuur een mail naar marijt@social-enterprise.nl 

In samenwerking met
HopStep&Leap Company ondersteunt ondernemers op het gebied van conceptontwikkeling, positionering, lancering en groei strategieën. "With the purpose of turning sustainable innovaties into mainstream moneymakers". 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •