Evenementen

Social Enterprise NL Nieuwjaarsborrel

Op 31 januari proosten we met alle leden van Social Enterprise NL op een impactvol nieuw jaar. De uitgelezen kans om je collega sociaal ondernemers te ontmoeten, bij te praten en ambities uit te wisselen.

Gepubliceerd op 31 januari 2019

SAVE THE DATE!

Wat zijn jouw plannen voor 2019? Wil je nieuwe investeerders aantrekken om je groeiambities te verwezenlijken? Waag je de sprong naar het buitenland? Creëer jij nieuwe werkplekken voor kwetsbaren? Vier je je 10-jarig bestaan of de opening van een nieuwe locatie? Ga je eindelijk die impact meting uitvoeren? Tijdens de nieuwjaarsborrel luiden we graag met jullie het nieuwe jaar in onder het genot van een goed gesprek en een gezellig drankje.

Wat gaan we doen?
We vieren samen de successen van het afgelopen jaar en kijken natuurlijk ook vooruit. Wat zijn de plannen voor komend jaar, hoe gaat we nóg meer impact creëren in de sector? De nieuwjaarsborrel is het uitgelezen moment om je collega sociaal ondernemers weer te ontmoeten, bij te praten, plannen uit te wisselen en natuurlijk te proosten!

Zien we je de 31e? Schrijf je direct hier in! Wil jij graag pitchen over je ambities voor het nieuwe jaar? Laat het dan even weten bij de inschrijving.

Praktisch

  • Tijd: 16:00 uur

  • Locatie: n.t.b. 

  • De nieuwjaarsborrel is uitsluitend voor leden van Social Enterprise NL en genodigden.

  • Inschrijven

 

Tot de 31e!

Team Social Enterprise NL

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief