Evenementen

Social Enterprise Café in Zutphen!

Op 13 maart vindt een nieuwe editie van het Social Enterprise Cafe plaats, dit keer in samenwerking met de gemeente Zutphen. Meld je aan aan laat je inspireren!.

Gepubliceerd op 13 maart 2018

Op 13 maart vindt er weer een nieuwe editie van het Social Enterprise Café  plaats, dit keer in Zutphen. Wees erbij om te praten over de toekomst van sociaal ondernemerschap in de regio! Meld je gelijk aan (gratis)!

Het Social Enterprise Café is een meet-up georganiseerd door Social Enterprise NL in samenwerking met de gemeente Zutphen, om de bekendheid van sociaal ondernemerschap in de regio te vergroten en potentiële sociaal ondernemers te inspireren. Het café is het startpunt voor de activiteiten die de gemeente Zutphen onderneemt om sociaal ondernemerschap op de kaart te zetten en richt zich op iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp.

Op deze avond vertelt Stefan Panhuijsen (directeur Social Enterprise NL) meer over sociaal ondernemerschap. Wat is het eigenlijk? Wat voor ontwikkelingen zien we in Nederland? Wat zijn de kansen voor Zutphen?

Wethouder Annelies de Jonge schetst de gemeentelijke ambities met betrekking tot sociaal ondernemerschap. Ook krijgt een sociaal ondernemer uit de regio het podium om zijn eigen ervaringen te delen.

Als laatste spreekt Karst Klein over zijn ervaringen als sociaal ondernemer. Karst is oprichter van de dubbel impact makende sociale onderneming Binthout. Binthout redt Nederlandse bomen van de versnipperaar en ontwerpt prachtige designproducten, gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Waar liep hij tegenaan in zijn groei als sociale onderneming? En welke gouden tips heeft hij voor beginnend sociale ondernemers? 

Daarna wordt er in kleinere groepen gediscussieerd over de toekomst van sociaal ondernemerschap in de regio. Hoe zou de gemeentelijke agenda eruit moeten zien? De resultaten hiervan worden plenair teruggekoppeld. We sluiten de avond af met een borrel. 

Sociaal ondernemer, beleidsmaker investeerder, initiatiefnemer of gewoon geïnteresseerde? Kom naar deze verbindende avond, breid je netwerk uit en laat je inspireren! 

 

Wat? Social Enterprise Café Zutphen
Voor wie? (Sociaal) ondernemers en geïnteresseerden in sociaal ondernemerschap 
Waar? Het Koelhuis, Coenensparkstraat 1, 7202 AN Zutphen
Wanneer? Dinsdag 13 maart van 19.00u tot 22.00u 
Aanmelden? Het Social Enterprise Cafe is gratis toegankelijk, wel even aanmelden via deze link.

trefwoorden:

cafe enterprise ondernemen regio sociaal social Zutphen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png