Evenementen

Peers&Pioneers: Arbeidsparticipatie

Ontmoet en spar met gelijkgestemden over prangende vragen. Next up: “Mijn groeiende organisatie heeft als doel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een passende baan te helpen. Hoe vinden en behouden we een toestroom van voldoende medewerkers?

Gepubliceerd op 11 december 2018

024_Free assignment 3.jpg

Peers&Pioneers brengt gelijkgestemden samen rond gedeelde prangende vragen. Waarom het wiel opnieuw uitvinden als kennis en ervaring voor het grijpen liggen? Ontmoet en spar met collega sociaal ondernemers over vragen, kansen en samenwerkingsmogelijkheden rond een specifiek thema, branche of impactgebied. Wil jij zelf een onderwerp aandragen of een sessie hosten? Laat het ons vooral weten!

Next up Arbeidsparticipatie

Vraagstuk “Mijn groeiende onderneming heeft als doel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een passende baan te helpen. Hoe vinden en behouden we een toestroom van voldoende medewerkers? Hoe kunnen we daarvoor een vruchtbare samenwerking aan gaan met de gemeente, en hoe positioneren we ons ten opzichte van concurrenten?”

Het netwerk bruist van ideeën, expertise en ervaring rond dit vraagstuk. Wil jij mee sparren over dit onderwerp, heb jij een gerelateerde vraag of heb jij hier al ervaring mee? Sluit je aan bij Peers&Pioneers om te brainstormen met gelijkgestemden over potentiële oplossingen en interessante samenwerkingsmogelijkheden rond dit thema. Je gaat naar huis met een tas vol ideeën en nieuwe contacten. Benut de kracht van het netwerk en meld je aan voor 4 december!


Programma

  • 10:00 Inloop & koffie
  • Intro door P&O manager Ellen Metgod (o.a. voor Gemeente Amsterdam en Videobulter)
  • Kennismaking en verdieping vraagstuk
  • Brainstorm sessie en terugkoppeling
  • 12:30 Koffie, thee & een broodje


Praktisch

Wat?
Peers&Pioneers
Voor wie? Leden van Social Enterprise NL
Waar? Biga Groep, Thorbeckelaan 3, 3705 KJ Zeist (vervoer vanaf station mogelijk. Indien gewenst neem van te voren contact op met anouk@social-enterprise.nl)
Wanneer? Dinsdag 11 december van 10:00 t/m 12:30

Aanmelden? Klik hier

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •