Evenementen

Masterclass Impact Essentials

Leer tijdens de masterclass Impact Essentials de spelregels van het impact meten en krijg duidelijke, praktische handvatten om te beginnen met je eigen impact meting.

Gepubliceerd op 13 oktober 2017

026_Social Enterprise impact metenZLR.jpg

"Social impact meten was voor mij een vaag begrip. Mijn deelname aan de Masterclass Impact Essentials maakte voor mij veel zaken helder en heeft mij gemotiveerd om hier actief mee aan de gang te gaan. Naast de normale financiële boekhouding gaan we nu ook een social impact boekhouding bijhouden zodat we daadwerkelijk de impact van ons werk zichtbaar kunnen maken." (Deelnemer Remko Brilman, Videobutler)

 

In samenwerking met Avance organiseert Social Enterprise NL weer de Masterclass Impact Essentials: een introductie voor sociaal ondernemers over impact en het meten daarvan. Je leert de spelregels van het impact meten kennen en krijgt duidelijke, praktische handvatten om te beginnen met je eigen impact meting. De basis is de theory of change, jouw unieke impact verhaal. In de masterclass leer je hoe je die op kunt stellen en zie je voorbeelden van anderen.

Waarom impact meten belangrijk is? Omdat je als sociaal ondernemer gedreven wordt door je idealen. Het doel is maatschappelijke waarde creëren. Het is daarom van belang om te weten wat de omvang van jouw toegevoegde waarde is. Wanneer je dit weet kun je hierop sturen om je impact zo groot mogelijk te maken. Die informatie kun je ook gebruiken om te communiceren aan klanten of verantwoording af te leggen, bijvoorbeeld aan financiers.  

Vraag je je af hoe je jouw impact bepaalt, waar je begint met meten en, ook belangrijk, waar je stopt? Meld je dan nu aan voor de masterclass Impact Essentials door een mail te sturen naar marijt@social-enterprise.nl

 

"Ik vind meten enorm belangrijk! Masterclasses geven hiervoor ruimte voor verdieping maar ook de kans om op ontdekking te gaan, en natuurlijk medewerkers bewust te maken van het belang van impact meten voor het bedrijf." (Deelnemer Karst Klein, Binthout)

 

Wat? Masterclass Impact Essentials
Wanneer? Vrijdag 13 oktober van 09.30 tot 12.00 uur
Waar? Nader te benoemen in Amsterdam
Aanmelden? Stuur een mail naar marijt@social-enterprise.nl o.v.v. Masterclass Impact Essentials 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •