Evenementen

Coachingstraject weer van start!

Denk jij na over hoe je in je werk staat en welke professionele kwaliteiten je kunt versterken om efficiënter te werken en successen te boeken? Reflecteer je op jouw rol binnen je bedrijf? Met dit coachingstraject willen we je die mogelijkheid bieden.

Gepubliceerd op 10 oktober 2016

Coachingstraject voor sociaal ondernemers
Hoe gaat het met jou en jouw persoonlijke ontwikkeling als ondernemer en als professional? Denk je na over hoe je in je werk staat en welke professionele kwaliteiten je kunt versterken om efficienter te werken en successen te boeken? Reflectie is belangrijk, juist in een werkomgeving van drukte en dynamiek. Maar misschien juist daardoor kom je er weinig aan toe. Dan is een coach, die aandacht heeft voor je persoonlijke ontwikkeling, misschien iets voor jou. Social Enterprise NL biedt in samenwerking met de ABN Amro Foundation een persoonlijk coachingstraject aan voor sociaal ondernemers.

De focus van dit traject is jouw persoonlijke ontwikkeling. De context van jouw onderneming komt aan de orde, maar steeds als aanleiding tot jouw persoonlijke vraagstukken, zoals het vergroten van jouw effectiviteit of het behalen van betere resultaten. Een coach stelt scherpe, opbouwende en kritische vragen die je nieuwe inzichten biedt en waar je mee verder kunt.

Vragen die in een coaching gesprek aan bod kunnen komen zijn:

  • Waar loop je als sociaal ondernemer tegenaan? Hoe los je dit op?
  • Welke strategische keuzes maak je? En op basis waarvan?
  • Hoe verenig je zakelijkheid met jouw persoonlijke betrokkenheid?
  • Hoe kan jouw persoonlijke ontwikkeling bijdragen aan de ontwikkeling van de onderneming?
  • Wat is jouw managementstijl?
  • Hoe vergroot je jouw persoonlijke effectiviteit?
  • Hoe vul je jouw directeursrol in en waar loop je daarbij tegenaan?Over de coaches

ABN Amro Foundation stelt ervaren professionals beschikbaar, afkomstig uit verschillende disciplines binnen ABN Amro bank. Vanuit hun inhoudelijke expertise zijn zij goed in staat om op een coachende manier ondersteuning te bieden aan jouw persoonlijke ontwikkeling. De coaches hebben rollen als Relatiemanager MKB Bedrijven, Relatiemanager Grootzakelijk Bedrijven, HR geralateerde functies en Innovation Managers. Zij hebben veel ervaring met het werken met ondernemers en bedrijven en zetten zich vanuit die hoedanigheid in om jou als ondernemer te helpen jouw ondernemersambities te realiseren.

Het traject

In een traject van maximaal 5 gesprekken van 1,5 uur (looptijd van oktober t/m februari) bespreek je met jouw coach je persoonlijke uitdagingen, kansen en belemmeringen en maak je een plan voor jezelf. Samen met je coach ga je hiermee aan de slag. Wil je met iemand sparren over de financiering van jouw social enterprise, dan bieden we andere activiteiten. Het gaat hier dus echt om persoonlijke coaching.

De kick-off

Op maandag 10 oktober van 16:30 - 18:00  uur vindt de kick-off bijeenkomst plaats. Via een speeddate maak je kennis met alle coaches waarna je je voorkeur kunt doorgeven. Op basis daarvan zullen wij je koppelen aan een coach van jouw voorkeur.

Deelname

Deelname aan het coachingstraject is kosteloos en uitsluitend voor leden van Social Enterprise NL. Heb je interesse om deel te nemen aan het coachingstraject? Stuur dan een mail naar marijt@social-enterprise.nl. Geef in je mail ook aan op welke vragen jij je tijdens het coachingstraject zou willen richten.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •