Evenementen

Climate College Tour meets Faiza Oulahsen

Op 8 juni organiseren we alweer de vierde editie van de Climate College Tour, dé bijeenkomst waar je je kunt laten inspireren door koplopers in klimaat, ondernemerschap en duurzaamheid. Deze editie met Faiza Oulahsen, campagneleider bij Greenpeace.

Gepubliceerd op 8 juni 2017

Samen met Sungevity en The Student Hotel organiseert Social Enterprise NL alweer de vierde editie van de Climate College Tour; dé bijeenkomst waar je je kunt laten inspireren door koplopers in klimaat, ondernemerschap en duurzaamheid.

Faiza Oulahsen strijdt als campagneleider klimaat en energie bij Greenpeace op allerlei manieren tegen klimaatverandering.

Vaak op de achtergrond door te lobbyen, internationale klimaatconferenties te volgen en te analyseren en door publiekscampagnes te trekken. En soms op de voorgrond, met tv-optredens en spraakmakende acties. In 2013 kostte de strijd tegen olieboringen in het Noordpoolgebied haar tijdelijk haar vrijheid. Na een actie bij een boorplatform van Russisch staatsenergiebedrijf Gazprom werd ze twee maanden opgesloten in een Russische cel.

Faiza trad in 2011 aan bij Greenpeace als een van de jongste campagneleiders van de internationale organisatie ooit. Daarvoor studeerde ze Politicologie en Internationale Betrekkingen 

Praktische info & aanmelden
Donderdag 8 juni van 17:30 uur (deuren op, 18:00 uur start) tot 19:00 uur bij The Student Hotel Amsterdam City, Wibautstraat 129 Amsterdam, met aansluitend een borrel.

Aanmelden kan via deze link

The Climate College Tour is in het Engels en wordt vertaald door een gebarentolk. 

Over de Climate College Tour
De Climate College Tour wordt georganiseerd door Social Enterprise NL, Sungevity en The Student Hotel. Inspirerende interviewsessies met koplopers op het gebied van ondernemerschap, klimaat en duurzaamheid. Wie gingen voor? Ruud Zandvliet, oprichter van Taxi Electric. Boyan Slat, oprichter van The Ocean Cleanup. Zie hier het hele interview met Boyan Slat

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •