Nieuws

Portretten van changemakers!

Sociaal ondernemers steken vaak hun nek uit om de samenleving op een positieve manier te veranderen! De verhalen achter deze changemakers en hun ondernemingen zijn dan ook het horen waard.

Gepubliceerd op 29 juni 2017

Portretten van changemakers!
Sociaal ondernemers steken vaak hun nek uit om de samenleving op een positieve manier te veranderen! De verhalen achter deze changemakers en hun ondernemingen zijn dan ook het horen waard. MaatschapWIJ maakt daarom een reeks portretten van deze bijzondere ondernemers. 

Een podium voor sociaal ondernemers

MaatschapWIJ is een beweging van steeds meer mensen die positieve verandering willen helpen versnellen, door samen te werken aan oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen en vraagstukken van deze tijd. In de serie Purpose People geven ze ieder week een betekenisvolle ondernemer het podium. Deze ondernemers  gaan een maatschappelijke, ecologische of andere misstand te lijf met een businessmodel. Dat is lang niet altijd de makkelijkste weg. In de videoportretten belichten ze hun onderneming, hun drijfveren en hun worsteling met de balans tussen impact maken en geld verdienen. Wat deze pioniers bovenal laten zien is dat er een alternatief is, dat het anders en beter kan.


Laat je inspireren en deel mee

Met deze portretten willen we sociaal ondernemers het podium geven dat ze verdienen. Laat je inspireren en deel mee met #purposepeople


 

Meer portretten vind je hier https://maatschapwij.nu/denk-mee/. Ook vind je ze wekelijks op onze facebookpagina.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •