English

Masterclass Harvard Negotiation

Gepubliceerd op 22 mei 2017.

In elk onderhandelingsproces wil je zakelijk het beste resultaat behalen, tegelijkertijd is het versterken van de relatie ook van belang. Al zou het lukken om op korte termijn het onderste uit de kan te halen, je komt elkaar toch altijd weer tegen. Een goede onderhandeling kenmerkt zich door daar de juiste balans in te vinden.

Wil jij graag werken aan jouw onderhandelingsskills zodat je in het vervolg het spel wendbaarder en steviger kunt spelen? Meld je dan aan voor deze masterclass. 

"Harvard Negotation is gericht op een resultaat van de onderhandeling waarbij alle partijen tot een overeenstemming weten te komen en de belangen van alle partijen goed en eerlijk zijn behartigd. Dit betekent dat ook juist die onderwerpen aan de orde komen die misschien moeilijk of confronterend zijn, maar wel van belang. Deze openheid in de aanpak van de Harvard Negotiation methodiek past mijn inziens erg goed bij het gedachtegoed van het sociaal ondernemerschap". Deelnemer Harvard Negotiation Masterclass oktober 2015. 

Een goede onderhandeling kan veel kan betekenen voor het succes van jouw social enterprise, daarom organiseert Social Enterprise NL in samenwerking met RoutsLaeven de masterclass Harvard Negotiation, uitsluitend voor leden van Social Enterprise NL. In een middag willen we jullie de essentials van het onderhandelingsproces meegeven.

Aan het eind van deze masterclass begrijp je de ins- en outs van een goed onderhandelingsproces en heb jij kunnen experimenteren met een onderhandelingssituatie die je vervolgens kunt toepassen op jouw eigen social enterprise. 

Wat? Masterclass Harvard Negotiation
Wanneer? 22 mei van 13-18 uur
Waar? RoutsLaeven, Landgoed Zonnestraal, deWerkplaats, Loosdrechtse bos 21A, 1213 RH Hilversum
Voor wie? Decision-makers binnen de social enterprise. Uitsluitend voor leden van Social Enterprise NL. 
Kosten? Er zijn geen kosten verbonden aan deze masterclass. Dit maakt het echter niet vrijblijvend. We rekenen op je aanwezigheid.
Aanmelden? Stuur een mail naar marijt@social-enterprise.nl o.v.v. Harvard Negotiation. Wees er snel bij, er zijn slechts 8 plekken beschikbaar. 

Kort over de Harvard Negotiation methodiek

De Harvard methodiek kenmerkt zich doordat de onderhandelaar zich richt op het handhaven of opbouwen van een relatie waarbij tegelijkertijd de deal scherp voor ogen blijft staan. Het resultaat? Een goede deal én een goede relatie waardoor er meer commitment is bij de uitvoering van de deal en je bij mogelijke vervolgonderhandelingen steviger staat.

Over RoutsLaeven www.routslaeven.nl
RoutsLaeven helpt professionals in de zakelijke dienstverlening en B2B om commerciële slagkracht te ontwikkelen. Zij werken volgens de Harvard Negotiation principes en hebben deze principes vertaald naar de Nederlandse context.