Artikelen

Konnektid gaat naar de crowd

Konnektid.com gelooft dat je alles wat je wilt leren, kunt leren van je buren. Daarom hebben zij een platform opgericht, waarop je in contact kunt komen met buurtgenoten die jou kunnen leren waar je naar op zoek bent. Ze hebben inmiddels al meer dan 26..

Gepubliceerd op 20 november 2014

Konnektid.com gelooft dat je alles wat je wilt leren, kunt leren van je buren. Daarom hebben zij een platform opgericht, waarop je in contact kunt komen met buurtgenoten die jou kunnen leren waar je naar op zoek bent. Ze hebben inmiddels al meer dan 2600 leden die kennis met elkaar delen, van tuinieren tot het schrijven van ondernemingsplannen en Spaans spreken. Nu willen ze heel Nederland toegang geven tot kennis en vaardigheden in de buurt. Om hun ambities te realiseren zijn ze in oktober een crowdfunding campagne gestart. En die gaat hard! Inmiddels hebben zijn ze op de helft. 


Michel Visser (founder van Konnektid): “De keuze om financiering op te halen via een crowdfunding campagne is een hele bewuste. Geld inzamelen via de community past bij de visie van Konnektid en het geeft de eerste gebruikers van Konnektid de kans om voor een stukje eigenaar te worden van hun platform. Zo versterken we de band met onze community van kennisdelers".


Social impact
Konnektid ontsluit de kennis en vaardigheden die in jouw buurt aanwezig zijn en geeft je, gratis, toegang tot dit sociaal kapitaal. Zo maken ze van jouw eigen buurt een open universiteit. Door gebruik te maken van de hedendaagse technologie brengt Konnektid online en offline weer bij elkaar. Dus geen onpersoonlijke online cursussen of wiki’s, maar online iemand vinden die jou in het 'echte' leven kan leren wat je wilt. Goed voor jezelf, leuk voor je buurt!


Hoe werkt Konnektid?
[youtube width="550" height="400"]https://www.youtube.com/watch?v=D7jCv_8VFiw&list=UUjYKuNx8tCJsl39sFztzVxw&index=1[/youtube]


Waarom investeren of doneren in Konnektid?
Verschillende redenen! Bijvoorbeeld omdat:



  • je bij wilt dragen aan het vergroten van de sociale cohesie en verbinding in je buurt

  • je de kenniseconomie wilt laten groeien en onderwijs wilt vernieuwen

  • je gaat voor die prima rente van 4% tot 7%

  • je Konnektid een te gek idee vindt en graag aandelen wilt hebben!


Ben je geinteresseerd om Konnektid's crowdfunding campagne te steunen of wil je nog meer informatie? Klik dan hier! Of lijkt het je gewoon superleuk om nieuwe buren te ontmoeten en nieuwe kennis te vergaren? Word dan nu lid van Konnektid: https://www.konnektid.com/

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •