Artikelen

Google Nederland meets Villagepump

De Villagepump is een kleinschalige handbediende drinkwaterzuivering voor ca. 500 liter veilig drinkwater per uur. Een Amsterdamse uitvinding die de laagste kostprijs per liter drinkwater mogelijk maakt. De pomp is -net als de vroegere dorpspompen- h.

Gepubliceerd op 19 juni 2013

De Villagepump is een kleinschalige handbediende drinkwaterzuivering voor ca. 500 liter veilig drinkwater per uur. Een Amsterdamse uitvinding die de laagste kostprijs per liter drinkwater mogelijk maakt. De pomp is -net als de vroegere dorpspompen- handbediend en heeft een automatische reinigingsfunctie, de automatic backwash, een uitvinding waar patent op is verkregen. Een perfecte oplossing voor in stedelijke gebieden zonder toegang tot schoon (drink)water dus!


In het kader van 'A Google Day of Service' ging een groepje Googlers langs bij Villagepump en maakte een korte reportage:


[youtube width="600" height="400"]http://www.youtube.com/watch?v=rdfkETGm4ek[/youtube]


De ‘Google Day of Service’ is een dag dat het personeel van Google Nederland zich inzet voor een sociaal doel, deze keer gaven ze een boost aan de campagne Iedereen Winst. Alle filmpjes vind je op ons YouTube-kanaal.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •