Artikelen

Google Nederland meets Kringloopwinkel De Lokatie

Kringloopwinkel De Lokatie is een recyclingbedrijf dat bijdraagt aan de levensduur van spullen, ze biedt ook ervaringsplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De Lokatie heeft een divers assortiment, prettige prijzen en een enorme oml.

Gepubliceerd op 17 juni 2013

Kringloopwinkel De Lokatie is een recyclingbedrijf dat bijdraagt aan de levensduur van spullen, ze biedt ook ervaringsplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De Lokatie heeft een divers assortiment, prettige prijzen en een enorme omloopsnelheid van artikelen. Ga eens langs op te winkelen, deel te nemen aan het Repair Café of het Kringloopatelier. 


In het kader van 'A Google Day of Service' maakte een groepje Googlers kennis met Ewout de bedrijfsleider, Reinier de technicien en David van de sorteerafdeling. Bekijk het hier: 


[youtube width="600" height="400"]http://www.youtube.com/watch?v=5Nu8r722CTA&list=PL5QvalyxpeOoy77U1QvI-3zez7-P_UEfk[/youtube]


De ‘Google Day of Service’ is een dag dat het personeel van Google Nederland zich inzet voor een sociaal doel, deze keer gaven ze een boost aan de campagne Iedereen Winst. Alle filmpjes vind je op ons YouTube-kanaal.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •