Artikelen

25 & 26 januari | social enterprises @ Modefabriek

Op 25 & 26 januari zijn een flink aantal social enterprises te vinden bij MINT, in de Rai in Amsterdam. Het duurzame zusje van de grote Modefabriek, waar toute modewereld zich eind januari zal ophouden, biedt een podium aan modemerken die hun ..

Gepubliceerd op 20 januari 2015

beeld 4 - kopieOp 25 & 26 januari zijn een flink aantal social enterprises te vinden bij MINT, in de Rai in Amsterdam. Het duurzame zusje van de grote Modefabriek, waar toute modewereld zich eind januari zal ophouden, biedt een podium aan modemerken die hun sociale of duurzame missie najagen door het maken van mooie, zachte en eerlijke mode.

 

Je vindt er o.a.  Studio Jux, een ethische modelijn met eigen fabrieken in Nepal, Van Hulley, van de boxers die een opleiding bieden aan vrouwen in Groningen die wel een duwtje in de rug kunnen gebruiken en O MY BAG, van die hele mooie leren tassen voor tassen-freaks met een eerlijk geweten. Ook de missie-gedreven ondernemingen WOO, A Beautiful Story, Kiss and Tell, Granny's Finest & Miss Green tref je op de beurs. 

 

Meer weten en/of ook komen? Klik hier 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •