Nieuws

Nieuw! BOOST-programma voor social start-ups

Naast het ‘reguliere’ lidmaatschap biedt Social Enterprise NL vanaf 2015 ook een lidmaatschap aan dat speciaal is ontwikkeld voor social enterprises die al van start zijn, hun eerste omzet reeds hebben gedraaid maar nu moeten groeien!.

Gepubliceerd op 16 januari 2015

nb_SE_StartHet BOOST-programma is officieel gelanceerd. Naast het ‘reguliere’ lidmaatschap biedt Social Enterprise NL vanaf 2015 ook een lidmaatschap aan dat speciaal is ontwikkeld voor social enterprises die al van start zijn, hun eerste omzet reeds hebben gedraaid maar zich nog in de eerste cruciale jaren van het sociaal ondernemerschap bevinden. Doel van het programma is om deze jonge social enterprises zo stevig mogelijk te laten groeien. Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich sinds deze week officieel aanmelden voor dit programma.

Het BOOST-programma bestaat uit verschillende themadagen die ingaan op dé obstakels in de start-up fase. Daarnaast stelt Social Enterprise NL de ondernemers voor aan de beste experts en brengt hen in contact met een groot relevant netwerk. De social enterprises kunnen, mede door het voeren van het Social Enterprise NL-logo, hun zichtbaarheid en herkenbaarheid van hun impactonderneming vergroten.

Meer weten? Klik hier >

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •